2. kvartal 2018 på sekretariatet

Antal medlemmer fordelt på regioner pr. april 2018.

får mange nye medlemmer hver uge, det seneste medlemstal siger 540. Samarbejdsaftalen med Nissan om gratis første års medlemskab af Elbilforeningen FDEL har fungeret siden første kvartal 2018. Der er dog lidt opstartsvanskeligheder, så hvis du har købt en LEAF i 1. eller 2. kvartal 2018, ikke allerede var medlem af FDEL på købstidspunktet, og ikke er blevet tilbudt medlemskab af FDEL, skal du henvende dig til forhandleren hurtigst muligt.

Vi udsender nu en fin velkomstpakke, som vi er ret stolte af. Den er designet og trykt af medlem og grafiker Michael Milo Schultz. Se billedet ude til højre. Den består af klistermærker, en guide målrettet nye elbilister, sedler til at sætte i vinduesviskeren på biler der blokere en ladestander og et lille skilt til at lægge i forruden med to forskellige sider. På den ene side kan man indsætte sit telefonnr., som alle kan se og kontakte dig, hvis de selv vil benytte den lader din bil holder ved. På modsatte side har vi gjort klar til en ordning, hvor man kun deler sine kontaktoplysninger med andre FDEL-medlemmer. Vi arbejder på at få lavet en adgang til en frivillige database med telefonnr. via den nye hjemmeside.

Meget tid går med koordinering og forberedelse op til events.

FDELs officielle event-jakke og -kasket.

Det har længe været et stort ønske, at vi havde T-shirts, jakker og kasketter, der kunne tåle det meste vejr til brug for events. Endnu engang må vi kreditere Michael Milo Schultz for hans bidrag til det stilsikre design. Nu råder foreningen over et helt sæt af eventtøj: Hvide polo-shirts med mørkeblåt logo og mørkeblå jakke og kasket med hvidt logo. Det kan man bestille i god tid inden et event. Det er som udgangspunkt til låns for udstillere, med mindre man laver adskillige events om året.

Blandt de mange spørgsmål bestyrelsen skal tage stilling til er om Elbilforeningen skal have sin helt egen webshop? Flere af jer har spurgt om man kan købe logo-T-shirten. Termokopper og genfyldelige glasflasker med logo er også på ønskelisten.

Har I flere gode idéer til merchandise, modtager vi dem gerne på sekretariatet@fdel.dk.

Den hvide polo-shirt med FDEL-logo

Vi er stadig ved at udvikle fordelsprogrammet. Lige nu har vi aftaler på Renaults elbiler fra Sixt biludlejning, webshoppen EVbiler.dk og Green Energy. Og vi har flere gode aftaler i støbeskeen til jer. Kender du til oplagte samarbejdspartnere er du velkommen til at sende os et hint.

Har du flair for at skrive eller deltage i debatter om elbilsagen, er der altid brug for friske kræfter, der kan sætte ord på de glæder og udfordringer vi elbilister møder. Det er ikke blevet mindre aktuelt med den nye hjemmeside.

Vi hører også meget gerne fra jer, hvis der er noget fra den gamle hjemmeside, vi ikke har fået med i flytningen. Konstruktive forslag til forbedringer er altid velkomne og kan sendes til bestyrelsen@fdel.dk.