Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Officielle ladeinst...
 
Notifications
Clear all

Officielle ladeinstruktioner fra Kia Motor

0 Indlæg
1 Users
0 Likes
658 Antal kig
0
Topic starter

Jeg har d.d. modtaget en mail med følgende officielle ladeinstruktioner fra Kia Motor vedr. vores Kia e-Niro, 64 kWh, my20:

  • ”KID: Optimalt bør SOC holdes imellem 20 og 80 % SOC (State Of Charge) opladnings % vist i bilens display. Dog bør der fortages en 100 % AC opladning hver 8. gang eller én gang per 30 dage (hvad der kommer først) Årsagen til dette, skyldes at der fortages en cellebalancering imellem 95 -100 % SOC. En cellebalancering er med til at forlænge SOH (State Of Health = Helbredet på HV batteriet) Cellebalancering fortages kun ved AC opladning”

 

  • ”KID: Hvis muligt anbefales det at AC oplade fra 20 og 80 % SOC på een gang.”
Del: