Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Vedligeholdelse af ...
 
Notifications
Clear all

Vedligeholdelse af ladestik

1 Indlæg
2 Users
0 Likes
747 Antal kig
0
Topic starter

Ladestikket bliver koblet til/fra mange gange, og det er en rimeligt kraftig strøm, det vil sige et rimeligt højt fladetryk metal mod metal. Levetiden vil forbedres ved smøring af stikbenene. Umiddelbart ville jeg her bruge silikonefedt, også for at forhindre korrosion. Er der nogen af jer, der har kommentarer til dette?

 

mvh. Hans

1 Answer
0

Det har jeg aldrig hørt om før. Jeg ville nok undlade at eksperimentere med det, med mindre det er udtrykkeligt anbefalet af fabrikanten.

Del: