Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Notifications
Clear all

Billigste ladeabonnement  

   RSS

0
Topic starter

Hej forum,

jeg agter at købe en VW ID4 1st max, så snart den kommer til landet. Jeg har undersøgt markedet for ladeabonnementer, og mener at jeg har fundet et ret favorabelt hos sperto.dk.

Det drejer sig om bonusboksen med oprettelse kr. 4.449, månedlig leje kr. 75, og en kWh pris på kr. 1,00 (når refusionen på kr. 2,00 er trukket fra)

Er der nogen, der har erfaring med Sperto?

Er der nogen der evt. har fundet billigere abonnementer?

PS: jeg kører ca. 12.000 km om året.

1 Answer
0

Det lyder som et udmærket bud. Sperto er er helt fine, er mit indtryk. Har dog ikke personlige erfaringer med deres ladeboks.

Del: