Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ekstra el-installat...
 
Notifications
Clear all

Ekstra el-installation i selvstændig garage

   RSS

0
Topic starter

Hej.

Ved min bopæl i Aarhus findes der en række garager som er selvstændige eje-mål med fordelingstal o.l. Men de er uden strøm, så jeg har været ved at kigge på hvad det koster at lægge strøm i sådan en garage. Umiddelbart ser det ud til at tilslutningsbidrag ligger på omkring 18000,- for "øvrige installationer til og med 23 ampere".
Det er jo også en slat penge, og umiddelbart koster kolonihavehuse 9000,- , Ungdomsboliger 5000,- Parcelhuse 15000,-
Ud fra de andre priser virker det dyrt for en garage.

Har nogen hørt om el i garager på den måde før ?

1 Answer
0

Hej, 

Der er gået lidt tid siden du har stillet dette specifikke spørgsmål uden at få et svar; vi har prøvet at finde lignede kendte eksempler på garage installationer men umiddelbart følger prisen nogenlunde  Dansk Energis anmeldte standardtilslutningsbidrag for 2021 

 

Den pris du har fået præsenteret følger nok af ønsket om 25A og en manglende specifik indplacering af garager på denne liste, men med et højere forventet årligt forbrug end fx. et kolonihavehus.   

Umiddelbart burde du kunne forsøge at få installationen kategoriseret et parcelhus/fritidshus da garagen såvidt forstået har egen adresse/matrikelnr. 

Dette indlæg blev modereret 4 uger siden 2 times af Hans Peter Andersen
Del: