Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Forholdsregler ved ...
 
Notifications
Clear all

Forholdsregler ved 100 % opladning?

1 Indlæg
2 Users
0 Likes
539 Antal kig
0
Topic starter

Det slider efter sigende på batteriet at oplade til 100 % (for ofte). Hvor lang tid er det (max) tilrådeligt, at lade bilen stå 100% opladet - før man kører? 1 time, 1 dag, 1 uge?  

1 Answer
0

Det er vist ikke rigtig nogen eksakt videnskab, men det er min opfattelse at det er tættere på 1 time end en dag. Når jeg skal på langtur og har brug for hele batteriets kapacitet, lader jeg det typisk op til 90% om natten og så de sidste 10% i timen inden jeg skal afsted. Så er det også varmt til jeg skal køre.

Del: