Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ladeoperatør med We...
 
Notifications
Clear all

[Løst] Ladeoperatør med Webasto Pure (eller live) som ladeboks

   RSS

0
Topic starter

Hej

Findes der en ladeoperatør hvor man kan anvende Webasto Pure (eller live) som ladeboks, og få en del af el-afgiften retur?

Mvh

 

Ole Kirkholt

1 Answer
1

Elbilforeningen har ikke  en liste over hvilke operatører der pt. leverer refusionsaftaler ifb. med allerede eksisterende installationer og opsatte ladere.  

Umiddelbart er det under alle omstændigheder et krav fra Skat at laderen er udstyret med en intern elmåler der er godkendt efter Det Europæiske Måleinstrumentdirektiv (MID) for at kunne opnå refusion af elafgift ifb. med opladning af elektriske biler. 

Dette indlæg blev modereret 2 måneder siden af Hans Peter Andersen
  1. Hermed en opfordring til at elbilforeningen laver en sådan liste.
  2. Tak for info. Så ved jag, at det skal være en Webasto Live, for at få afgiftsrefusion 🙂 
Del: