Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Notifications
Clear all

Mormorladning

   RSS

0
Topic starter

Hej elbilister.

Vi er blevet den heldige ejer af en Nissan Leaf med 40 kw batteri. Sidste sommer besøgte vi familien i et sommerhus uden ladeboks. Vi ville gerne mormorlade, men var var usikker på, om det er en god ide. 

Forleden hørte jeg om en elbillist, som har en mormorlader, hvor man kan skrue ned for amperene. Inden jeg køber en ny mormorlader, vil jeg gerne høre om der er nogen, der har erfaringer med den slags mormorladere? 

Venlig hilsen Hanne og Christian

1 Answer
0

Hej Hanne og Christian

Ja, det er en god idé at være lidt påpasselig med mormorladning. Som udgangspunkt bør du ikke trække mere end 6A (ampere) over længere tid, på en almindelig husholdningskontakt og om muligt skal man prøve at undgå forlængerledninger og andre kreative løsninger. På nogle biler, kan man i selve bilen justere hvor mange ampere den skal trække, men jeg har ikke erfaring med Nissan Leaf, så jeg ved ikke om det er muligt i den.

En mobillader som denne vil opfylde dit behov. Jeg har ikke selv erfaring med den, men den ser ud til at opfylde dine behov:

https://evbiler.dk/shop/ladere-til-anvendelse-hjemme-til-elbiler/spark-line-37kw/

Del: