Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Lademuligheder i næ...
 
Notifications
Clear all

Lademuligheder i nærheden sommerhuse og ferielejligheder på Fanø.

3 Indlæg
3 Users
0 Likes
2,487 Antal kig
0
Topic starter

Som medlem af grundejerforening 'Fanø Vesterhavsbads Grundejerforening' (FVG), og kommende elbilejer, er vi er i gang med at undersøge mulighederne for at gøre det nemmere for at holde ferie med elbiler på Fanø.

Fanø har p.t. kun en (1) dobbelt 11/22 kWh Cliver lader i Nordby ved SuperBrugsen.

Fanø Vesterhavsbads Grundejerforening (FVG) vil gerne være med til at støtte op om Fanø Kommune ønske til ’Grøn omstilling’, som bl.a. beskrevet i på kommunens hjemmeside https://www.fanoe.dk/kommunen/projekter/groen-omstilling og Grundejerforeningerne har emnet med på kommende møde med Fanø Kommune i maj måned.

Vi har været i positiv dialog med flere ejerforeningerne og ejerne af området ved Golfklubben ved Fanø Bad, hvor der både er gode parkeringsmuligheder og flere transformerstationer ligger meget tæt ved parkeringspladserne.

Vi har taget kontakt til Clever Erhverv og set processen, som er beskrevet https://clever.dk/erhverv/boligforening/ og fået en overslag på etablering af en Clever Total (Leje) løsning.

Idet vi nu har fået flere positive tilbagemeldinger, så vil det være oplagt at der ville flere muligheder for opladning og har derfor kontaktet E-ON, men det ser ikke ud til at E-ON har et tilsvarende produkt og de har ikke vendt tilbage 🙁 

Spørgsmål:

Er der andre lade selskaber vi bør tage kontakt til?

Er der nogen andre Grundejerforeninger eller ejerforeninger i sommerlandet som har erfaringer med at få etableret fælles lademuligheder, idet sommerhuse typisk ikke er forberedt for ekstra 3*16A forsyninger. 

Ser at vi ikke er den eneste danske ø, som har dette behov https://fdel.dk/sommerhusudlejning-elbilisterne-mangler-soegefilter-til-elbil-opladning/  

Jeg ved ikke om dette spørgsmål ligger rigtig, ellers er FDEL moderator velkommen til at flytte spørgsmålet til rette sted.

Venlig hilsen

Michael Ovesen

 

 

2 Answers
0

Hej Michael

 

Dejligt at I ønsker at sætte flere ladere op på Fanø.

 

Jeg anbefaler at du også kontakter Sperto.dk og Spirri.dk, de har andre løsninger, der kan være relevant.

 

 

 

selsoe selsoe 26/04/2021 1:05 pm

En lille slåfejl. 🙂 Det hedder spirii.dk

0

Tjek også https://carpow.dk som er et fællesejet andelsselskab der opsætter ladere i boligforeninger, grundejerforeninger osv.

Del: