Søg
Søg
Close this search box.

Elbilforeningen går til konkurrencemyndighederne

I artiklen “Elbilister risikerer at blive flået for at lade på nye offentlige ladestandere” i Ingeniørens medie Mobilitytech fra den 21. februar 2020 (https://pro.ing.dk/mobilitytech/artikel/elbilister-risikerer-blive-flaaet-lade-paa-nye-offentlige-ladestandere-5558) udtaler Transportminister Benny Engelbrecht som svar på Elbilforeningens kritik af nogle operatørers prispolitik, at  »Ladeoperatørerne opkræver tilsyneladende en betydelig merpris for ladestrøm til de elbilister, som ikke allerede har en kunderelation til den pågældende operatør, men som har behov for at lade deres elbil op, når de er på farten«.

Transportministeren henviser til konkurrencemyndighederne hvad angår prissætningen. Elbilforeningen FDEL har derfor rettet henvendelse til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med opfordring til, at man ser på branchen og især på firmaet Clever A/S, hvis forretningsmetoder vi mener er i strid med konkurrence- og forbrugerlovgivningen og imod hensigterne i EU’s AFI-direktiv. Henvendelsen kan ses i linket 20200225 Elbilforeningen FDEL til Konkurrencestyrelsen.

Foreningens formand, Anna Hilden, står gerne til rådighed for spørgsmål m.m. på email: anna.hilden@fdel.dk eller telefon: 3035 8856.