Elbilforeningen glæder sig over fremgangen for de grønne biler

Nytårshilsen fra formanden

Kære elbilister!

2019 har været et begivenhedsrigt og løfterigt år for elbilismen i Danmark. Vi har fået mange nye modeller på gaden, afgiftsreduktionerne for elbiler er blevet forlænget, en revideret byggelov stiller krav om lademulighed på større P-pladser – og et næsten enigt Folketing med en ny regering i spidsen har vedtaget en ambitiøs klimalov.

2020 er nu skudt i gang, og det ser ikke ud til at blive mindre kedeligt, tvært imod. Klimaloven skal følges op af en klimahandlingsplan, transportkommissionen kommer med sine forslag til en grønnere transportsektor, den nye byggelov skal udmøntes i en bekendtgørelse – og så kommer der i omegnen af 20 nye elbilmodeller i handelen. 

I Elbilforeningen glæder vi os helt vildt til at arbejde med de nye politiske muligheder og være med til at få flere bilister over i de grønne biler. De første møder og events løber allerede af stabelen her i januar – blandt andet med dækspark i Silkeborg den 12. og præsentation af VWs nye ID.3 i København den 19. I weekenden 31/1-2/2 udstiller vi hele otte biler på en stor stand på Herning Motorshow – en fantastisk mulighed for at få nye, potentielle elbilister i tale. Se mere i din indbakke, på fdel.dk og på Facebook.

I ønskes et fuldstændig elektrisk 2020!

Med venlig hilsen Anna Hilden, formand

Læs også: Afgiftssituationen for elbiler i 2020

 

Foto: fra Pixabay