Elbilforeningens medlemmer får adgang til fordelagtige forsikringer

Elbilforeningen har indgået en 5-årig samarbejdsaftale med Alka.

De to parter har givet håndslag på, at Alka fremover tilbyder foreningens medlemmer særlige attraktive priser på forsikringer til elbiler.

Aftalen skal sikre medlemmerne adgang til billige forsikringer og sikre foreningens relevans over for det stigende antal danskere, der anskaffer sig en elbil. I 2022 var der for første gang over 100.000 elbiler på de danske veje.

Elbilsegmentet bliver i stigende grad en vigtig fremtidig kundegruppe i forsikringsbranchen, lyder det fra direktør i Alka, Thomas Klærke. Derfor er han også spændt på den nye aftale, der placerer Alka tættere på mange af de danskere, som i disse år tager springet over i elbilen.

– Vi er meget glade for at have indgået denne aftale med Elbilforeningen. Der er ingen tvivl om, at fremtiden for bilmarkedet er elbiler, og vi skal i Alka være med til at understøtte den fremtid. Det er godt for både bæredygtighedsdagsordenen og for Alkas forsikringsforretning, siger direktør Thomas Klærke.

En organisation i vækst
Elbilforeningen blev etableret i 2013, og i takt med det stigende antal elbilejere og en øget samfundsinteresse for at fremme elbilernes vilkår, rummer foreningen også et stadigt større potentiale.

Asser Mortensen blev sidste år ansat som foreningens første direktør og har fået til opgave at forløse potentialet. Medlemstallet skal stige og her bliver lukrative forsikringsfordele til medlemmerne et godt argument for at melde sig ind i foreningen, lyder det fra en tilfreds direktør.

”Vi er meget tilfredse med aftalen med Alka. Det er et forsikringsselskab med et stærkt brand, og det er en dynamisk virksomhed med en høj troværdighed. Det er derfor et rigtig godt match til vores forening. Vi har fået en rigtig god aftale med et flot tilbud til vores medlemmer, som nu kan se frem til at få nogle lukrative forsikringsaftaler. Det bliver nok et godt argument for et medlemskab af Elbilforeningen. Vi ser derfor frem til samarbejdet”, siger direktør Asser Mortensen.

Foruden favorable priser på elbilforsikringer tilbyder Alka også Elbilforeningens medlemmer 0 kr. i selvrisiko på skader på ladebokse, når de tegner en husforsikring hos Alka. Medlemmer, der tegner ansvars- og kaskoforsikring, får friskadedækning med glasdækning, herunder også på panoramatag.

Første aftale under nyt partnerområde
Den nye aftale med Elbilforeningen er Alkas første nye aftale på det nyetablerede partnerområde, som er en ny strategisk satsning for Alka. Det glæder partnerdirektør Morten Lindgaard, at der har forhandlet aftalen med Elbilforeningen.

”Partnerskabsaftalen med Elbilforeningen er en rigtig spændende begyndelse, og jeg ser frem til at aftalen for alvor kommer ud at leve i vores organisationer hos både Elbilforeningen og Alka. Elbilejerne er en kundetype, man må sige tilhører fremtiden. At vi beviser vores relevans over for dette segment, lover godt for vores videre dialoger med flere nye potentielle partnere i Alka”, siger Morten Lindgaard.

I øjeblikket arbejder Elbilforeningen og Alka på at få de sidste ting parat. Fra 1. april kan foreningens medlemmer, igennem hjemmesiden, få tilbud på den nye elbilforsikring.