Få et billigt elbillån I Merkur Andelskasse

Merkur tilbyder et af landets mest attraktive lån til elbiler, fordi vi gerne vil have flere danskere til at vælge en elbil fremfor en fossilbil. Vi yder faktisk slet ikke lån til nye fossilbiler – det er der ingen fremtid i.
Som medlem af Elbilforeningen tilbyder Merkur dig 1.000 kr. i rabat, når du optager et elbillån i Merkur.
Beregn prisen på dit lån og se vilkårene på merkur.dk/elbil (OBS! Du skal selv trække de 1.000 kr. fra beregningen)
Du får din rabat på oprettelsesgebyret ved at oplyse dit medlemsnummer i Elbilforeningen, når du opretter lånet i Merkur.

Oplad bilen I Merkurs ladestandere

For husejere er det ingen sag at få adgang til at sætte strøm til elbilen, men det er straks mere bøvlet for elbilejere, der bor i lejlighed i en etageejendom, for der er stadig mangel på ladestandere i byerne. Som et led i arbejdet med at udbrede elbiler til gavn for klimaet, har Merkurs Klimafond og ladeoperatøren Spirii
indgået et samarbejde om opstilling af ladestandere i områder med mange etageejendomme – indtil videre i København og Esbjerg. Ladestanderne kan bruges frit af alle, uden krav om medlemskab, og til en lav pris.
Er du kunde i Merkur, lader du endnu billigere.
Find den nærmeste Merkur-ladestander og læs mere: merkur.dk/ladestandere

Om Merkur Andelskasse

Merkur Andelskasse er Danmarks bæredygtige pengeinstitut. Vi arbejder med en tredobbelt bundlinje, hvor det at passe på planeten og de mennesker, der bor på den, rangerer lige så højt som økonomien. Før vi låner penge ud til en virksomhed, vurderer vi derfor om økonomien er sund, men også om den påvirker
samfundet i en positiv retning. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, og derfor offentliggør vi, hvilke virksomheder, der har lån i Merkur. Vores kunder består både af helt almindelige privatkunder, bæredygtige små og mellemstore virksomheder, foreninger og institutioner.
Du kan læse mere om Merkur på merkur.dk