12-årige Victoria og hendes omgangskreds tager nu livtag med FN’s verdensmål. Det sker i en ny serie børnebøger skrevet af den erfarne energi-, miljø- og klimajournalist Jesper Tornbjerg.

– FN’s verdensmål for 2030 bliver kun nået, hvis rigtig mange børn og voksne får dem ind under huden. Formålet med ’Victoria & Verdensmålene’ er fortælle nogle spændende historier, der også kan inspirere til handling i familier, på skoler og i virksomheder, siger Jesper Tornbjerg.

De tre første bøger er udkommet, og de handler om mål nr. 1 (Udryd fattigdom), mål nr. 2 (Udryd sult) og mål nr. 3 (Sundhed og trivsel). Planen er at udgive 17 bøger – én for hvert mål.

Bøgerne bliver skrevet for børn på 9-12 år. En del af børnene vil selv kunne læse ’Victoria & Verdensmålene’ derhjemme eller på deres skole. Selv om der er tale om alvorlige emner, så er udgangspunktet konstruktivt tilsat et stænk humor og lidt magi.

’Victoria & Verdensmålene’ har også sin egen hjemmeside inkl. nyheder og quiz’er: www.victoriaogverdensmaalene.dk

 

Sådan handler du

Bøgerne kan købes i boghandlerne, men er du medlem af Elbilforeningen, kan du også købe dem til reduceret pris.

Din medlemspris er 75 kr. pr. bog inkl. moms og porto.

Send din ordre til mailadressen: jesper@victoriaogverdensmaalene.dk. Husk at skrive rabatkoden FDEL og dit medlemsnummer.