VS Automatic ønsker at hjælpe med den grønne omstilling og tilbyder derfor Elbilforeningens medlemmer nedenstående medlemsrabat. 

Medlemsrabat 

VS Automatic giver 5 % rabat på standardinstallation på ladestander til elbil. Ved køb af standardinstallation og ladestander hos VS Automatic giver VS Automatic en samlet rabat på 7,5 %. 

Her kan du læse mere om installation og montering af ladestander til elbil.

 

OM VS Automatic 

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder, hvad vi lover. 

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder. 

Du kan altid stole på et veludført arbejde, der virker. 

Med over 20 års erfaring står VS Automatic altid klar til at hjælpe dig. 

Kontakt VS Automatic her 

Info@vs-automatic.dk +45 75 64 18 99 https://vs-automatic.dk/ 

 

Hvordan indløser jeg medlemstilbuddet?

Betaling via webshop 

Skriv dit medlemsnummer i kommentarfeltet ”Bemærkninger til ordren” nederst på siden under faktureringsoplysninger, så fratrækker vi de 5% eller 7,5% efterfølgende. 

Ved betaling vælg mellem disse muligheder. 

  1. ”Betaling med Dankort” – Du har mulighed for at bruge betalingskort, hvor vi fratrækker procentsatsen og gensender ordrekvittering. Du vil blive kontaktet for nærmere aftale om installationsdato. 
  1. ”Anmod om uforpligtende tilbud– Du vil her blive kontaktet af VS Automatic vedrørende din ydelse. Efter installation vil du modtage en faktura med rabatten fratrukket.

Kontaktformularen, mail eller telefonisk

Informer hvor medlemstilbuddet kommer, dit medlemsnummer, samt hvilken ydelse eller hvilket produkt, du ønsker. 

Betingelser for rabat: 

Der gives ikke rabat på kørsel mellem VS Automatic og installationsadressen. 

Der gives ikke rabat på materialer brugt udover standardinstallation, hvis dette skulle forekomme samt ekstra tilbehør købt til ladestander. 

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud. Er produktet på tilbud med en procentsats over 7,5%, giver VS Automatik ikke yderligere rabat på produktet. Der ydes max en medlemsrabat på installation og produkt på 7,5 %.