Ta’ en ven eller veninde under armen og slå et slag for den grønne omstilling fem lørdage.

Kør Grønt er en kampagne fra Region Hovedstaden og Elbilforeningen, der skal inspirere borgere i Danmark til at kigge nærmere på elbilen som alternativ til traditionelle biler. 

Det er fjerde år i træk, kampagnen kører med stor succes. Op til 13 bilmærker udstiller og tilbyder prøvekørsler.

Turneplan 2022

27.august – Torvet i Hillerød

3. september – Hestetorvet i Roskilde

10. september – Stationspladsen i Køge

17. september – Torvet foran kulturværftet i Helsingør

24. september – Nytorv i Slagelse

Se mere på: https://kor-gront.nu/

Det går jobbet ud på:

Mødetid alle arrangementsdage kl 9:30-15:30

Mellem 9:30-10 har vi brug for din hjælp til at stille arrangementsudstyret op.

Kl 9:45 er der fælles briefing på torvet.

Kl 10-15 er din arbejdsplads i byens gågadekvarter, hvor du skal gøre de handlende opmærksomme på arrangementet på torvet.

Kl 15-15:30 har vi brug for din hjælp til nedtagning og oprydning.

Du får udleveret en T-shirt med kampagnens logo og materiale med de vigtigste oplysninger til at dele ud. Du behøver ikke vide noget teknisk eller praktisk om elbiler. Fagfolk på torvene vil kunne svare publikum på det meste.

Løn: 6 timer á kr 120 = kr 720 pr arrangementsdag udbetalt til bankkonto. Evt udlæg til tog- eller busbillet dækkes mod aflevering af kvittering. Morgenmad og frokost betales af arrangøren.

Kontakt: Er det noget for dig, kan du kontakte Camilla hos arrangøren Elbilkonsulenten på 4055 3008 eller elbilkonsulenten@gmail.com.

 

Partnerne bag Kør Grønt Kampagnen

Region H Copenhagen electric arbejder for en accelerering af den grønne omstilling på transportområdet. Copenhagen Electric faciliterer partnerskaber mellem offentlige og private virksomheder, opsamler erfaringer og viden om grøn og delt mobilitet. Se mere på elbilviden.dk

Elbilforeningen er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Foreningen arbejder for bedre forhold for elbilister i Danmark og for den grønne omstilling af transporten.