Gratis medlemskab af FDel?

Se aftalerne her

FDEL pop-up stand på Folkemødet

Bliv medlem for bare kr. 33,33 pr. måned

FDEL er en forbrugerorganisation for nuværende og kommende elbilister. Som medlem får du hjælp til valg og brug af elbil fra erfarne – og helt almindelige – elbilister. Det koster 400 kr. om året. Vi arbejder for at udbrede elbiler i Danmark gennem events, deltagelse i konferencer, gennemførelse af projekter, og ved at påvirke de politiske beslutninger omkring elbiler, lademuligheder, afgifter, etc.. Foreningen er høringsberettiget i forhold til lovgivning der har indflydelse på elbilernes udrulning.

Bliv medlem af Forenede Danske Elbilister ved at udfylde skemaet herunder og klikke ”Tilmeld”.

Når din tilmelding er blevet registreret, vil du modtage en e-mail med en officiel bekræftelse, samt invitation til at deltage i vores interne Facebook-gruppe. Denne gruppe er meget aktiv, og man kan her få al den hjælp, man kan ønske sig, fra meget erfarne elbilister. I mailen finder du også dit medlemskort og medlemskoden til låste artikler og funktioner på fdel.dk.

Vi vil også med almindelig post sende dig Elbilforeningens velkomstpakke med flyers, du kan bruge, når du har problemer med at komme til på en ladestation, klistermærker, forrudeskilt til kontaktoplysninger, samt guide til nye elbilister.

Bogholderiet fremsender en opkrævning seperat indenfor en måned. Opkrævningen dækker medlemskab kalenderåret ud. Den første opkrævning vil blive fremsendt fra Betalingsservice som papirbrev, og vi opfordrer dig kraftigt til at tilmelde den automatisk betaling efter instrukserne i brevet.

OBS: Det er vigtigt at du udfylder alle felterne i skemaet herunder.

Fornavn
Mellemnavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
E-mail
Mobil nr.

Ønsker du at udmelde dig igen, skriver du en besked til sekretariatet@fdel.dk eller benyt formularen under kontakt-punktet.