Gratis medlemskab af FDel?

Se aftalerne her

Bliv medlem for bare kr. 33,33 pr. måned

FDEL er en forbrugerorganisation for nuværende og kommende elbilister. Som medlem får du hjælp til valg og brug af elbil fra erfarne – og helt almindelige – elbilister. Det koster 400 kr. om året. Vi arbejder for at udbrede elbiler i Danmark gennem events, deltagelse i konferencer, gennemførelse af projekter, og ved at påvirke de politiske beslutninger omkring elbiler, lademuligheder, afgifter, etc.. Foreningen er høringsberettiget i forhold til lovgivning der har indflydelse på elbilernes udrulning.

Bliv medlem af Forenede Danske Elbilister ved at udfylde skemaet herunder og klikke ”Tilmeld”.

Når din tilmelding er blevet registreret, vil du modtage en e-mail med en officiel bekræftelse, samt invitation til at deltage i vores interne Facebook-gruppe. Denne gruppe er meget aktiv, og man kan her få al den hjælp, man kan ønske sig, fra meget erfarne elbilister.

Vi vil også med almindelig post sende dig Elbilforeningens velkomstpakke med flyers, du kan bruge, når du har problemer med at komme til på en ladestation, klistermærker, forrudeskilt til kontaktoplysninger, samt guide til nye elbilister.

Du vil også via e-mail modtage en kontingentopkrævning, som dækker tiden fra næste kvartal og året ud. 

OBS: Det er vigtigt at du udfylder alle felterne i skemaet herunder.

Fornavn
Mellemnavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
E-mail
Mobil nr.