Jubilæumskonference

Kom til jubilæumskonference på Christiansborg

D. 25. maj fejrer Elbilforeningen sit 10-års jubilæum. Det vil glæde os at fejre denne begivenhed med vores medlemmer, derfor vil vi invitere jer til konferencen: “NÅR DANMARK KØRER PÅ EL“. 

Til konferencen vil vi se dybt på elbilismens fremtid i Danmark, og høre hvad landets politikere vil gøre for den elektriske omstilling. 

PÅ konferencen vil Connie Hedegaard, formand for Concito, komme med nogle bud på, hvordan vi kan sætte fart på den elektriske omstilling i Danmark. Den tidligere transportminister Benny Engelbrecht vil også give et indblik i, hvad der skete i de skelsættende år for elbilismen, hvor han var transportminister. Der vil også være et indslag fra nuværende skatteminister, Jeppe Bruus, hvor det også vil være muligt at stille spørgsmål. 

Derudover vil resultaterne af vores spørgeskemaundersøgelse over danske elbilejere blive præsenteret, og der vil være en efterfølgende paneldebat med deltagelse fra de danske og norske elbilforeninger, samt en række af partiernes ordførere. 

Konferencen afholdes i fællessalen på Christiansborg og starter kl. 13.00 og slutter igen kl. 16.00. Det vil være muligt at komme lidt inden, hvor der vil blive serveret kaffe og være mulighed for at mingle. 

 

Vi håber derfor på at se jer til “NÅR DANMARK KØRER PÅ EL“.

Tak til vores sponsorer: