Søg
Søg
Close this search box.

GOGREEN – Et nyt dansk magasin om elbiler ser dagens lys

Elbilforeningen FDEL er glad og stolt over resultatet af samarbejdet med mediebureauet Nord Advertising: I denne uge lanceres et helt nyt magasin om fuldelektriske biler og opladning.

For første gang siden produktionen af magasinet GO, der havde fokus på både elbiler og plug-in hybrider, blev indstillet i begyndelsen af 2017, får Danmark nu igen et magasin, der udelukkende handler om opladelige biler. Magasinet GO, der delvist var finansieret af Energistyrelsen, fungerede dengang også som Elbilforeningens medlemsblad og har været meget savnet blandt medlemmerne.

Det nye magasin, GOGREEN – Danmarks nye elbilmagasin, vil primært koncentrere sig om de rene elbiler. Fokusset på rene elbiler er kun muligt nu, fordi mange flere bilproducenter her i 2021 har indset, at det europæiske marked kræver en hastig grøn omstilling af vejtransporten. Det kræver udvikling af helt grønne biler og meget mere ladeinfrastruktur.

Udvalget af fuldelektriske elbiler er vokset markant i de fire et halvt år, der er gået siden 2017, men ses umiddelbart mest inden for det meget populære SUV-segment. 

– I model-udvalget har vi fortsat meget at glæde os til, siger Christian Nolsøe Nielsen, formand for Elbilforeningen. – Det er dog et godt tegn, at flere bilproducenter introducerer en platform specifikt udviklet til elbilens teknik. Når først platformen til en elektrisk drivlinje er på plads, varer det formentlig ikke længe, før vi ser et utal af modeller, der opfylder enhver bilists behov, ønsker og drømme, fortsætter han.

Der er sket en regulær eksplosion i antallet af forhandlere af opladningsbokse- og antallet af standere over de seneste par år. Det gælder både hjemmeopladning, opladning på arbejdspladsen og opladning i det offentlige rum. Derudover er der en positiv udvikling inden for betaling for opladning.

– Det er en udvikling, vi er meget tilfredse med i Elbilforeningen, konstaterer formanden. – Konkurrence skal sikre forbrugerne og FDELs medlemmer den helt rigtige pris for opladning. 

GOGREEN – Danmarks nye elbilmagasin er i første oplag et gratis magasin, der ligger frit tilgængeligt online. Derudover er det omdelt som trykt magasin på bæredygtigt papir til annoncørerne samt et udvalg af relevante modtagere. Hvis du også vil på listen over modtagere af det trykte magasin eller ønsker at annoncere i kommende udgivelser, kan du kontakte salgs- og marketing direktør Dennis Bækgaard Stotz ved Nord Advertising på telf. 3697 0075 eller db@nord-ad.dk.

Dennis Bækgaard Stotz udtaler:

– Samarbejdet med FDEL har fungeret perfekt, og rigtig mange virksomheder med interesse for elbiler, har været meget positive omkring Danmarks nye elbilmagasin. Vi glæder os til det fortsat gode samarbejde.

– I Elbilforeningen er vi glade og stolte over det nye magasin, produceret i tæt samarbejde med Nord Advertising. Og vi er taknemmelige for den støtte, annoncørerne har vist os og sagen. Magasinet bidrager sammen med vores hjemmeside til at inspirere bilister i hele landet til at gå en grønnere vej, når de skal vælge bil næste gang, siger Christian Nolsøe Nielsen – Vi har store forventninger til, at vi med dette gode samarbejde kan nå ud til et endnu bredere publikum, afslutter han.

Læs magasinet her.

 

————

Kontakt:

Formand for Elbilforeningen FDEL Christian Nolsøe Nielsen

E-mail: cnn@fdel.dk

Telefon: 2059 8374

 

Salgs- og marketingdirektør i Nord Advertising Dennis Bækgaard Stotz

E-mail: db@nord-ad.dk

Telefon: 3697 0075