Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

januar 2021

Mød organisationen FDEL, online-arrangement

28. januar Kl 20:00 - 21:00
Zoom, Online+ Google Maps

Kort introduktion af den siddende bestyrelse og administrationen. Hvordan arbejder bestyrelsen? Hvad er foreningens nuværende fokuspunkter? Hvordan ser organisationsdiagrammet ud? Hvilke aktive udvalg findes der under FDEL? Hvordan kan du blive aktiv og være med til at fremme elbilsagen i bestyrelses- eller udvalgsarbejdet? Spørgsmål, forslag og idéer fra deltagerne er meget velkomne. I panelet: Bestyrelsesmedlemmerne Anna Hilden, Mads Aarup, Erik Thrane, Maria Perry Garbow, Pelle Harris Krog og Christian Nolsøe Nilsen. ------------ Arrangementet er kun for medlemmer. Dit medlemsnummer, som

Læs mere »

februar 2021

Gratis online-kursus: Opladning i boligorganisationer set med forbrugerøjne

3. februar Kl 20:00 - 21:00
Zoom, Online+ Google Maps

Bor du i en boligforening, der skal forberede sig til fremtiden med elbiler? Så er dette gratis og åbne online-kursus noget for dig: Hvordan tackler boligorganisationer opsætning af ladeinfrastruktur til elbiler? Hvordan afregnes for strømmen? Behøver organisationen en operatør? Og hvordan er det lige med vedtægterne? Hør mere om hvilke ladeløsninger, der findes på markedet, hvilke udfordringer man kan løbe ind i og få gode råd til den mest konstruktive beslutningsproces i organisationen. Værten er Elbilforeningens bestyrelsesmedlem, civilingeniør Mads Aarup.

Læs mere »

marts 2021

Generalforsamling 2021

14. marts Kl 11:00 - 14:00
Zoom, Online+ Google Maps
Læs mere »

april 2021

Online-kursus for nye elbilister – en guide til opladning for begyndere

14. april Kl 20:00 - 21:00
Online
Honda e lader ved IONITY

På dette webinar er der fokus på, hvordan man som ny elbilist kommer i gang med opladning på offentlige ladere. Vi kommer både ind på destinations-, hurtig- og lynladning i Danmark og også lidt om opladning i udlandet. Spørgsmål undervejs er velkomne.   Vært: Elbil- og ladeekspert, Martin Messer Thomsen Dato: 14. april 2021 Klokkeslet: 20:00 - 21.00   Forhåndsregistrer dig med dit medlemsnummer: på dette link.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder