Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

april 2021

Online præsentation af Volkswagens ID.3 og ID.4

26. april Kl 20:00 - 21:30

Mathias Hansen, Volkswagen Risskov, præsenterer ID.3 og ID.4 med fokus på ydeevne/rækkevidde, grundudstyr og særligt ekstraudstyr. Hvordan er ID.3 og ID.4 tænkt ift. Tesla og andre konkurrerende mærker? Derudover vil Mathias svare på de spørgsmål, der er indkommet på forhånd. Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, bedes du angive dem til anjabecher.andresen@fdel.dk SENEST onsdag d. 21. april. Vært: Anja Becher Andresen, Elbilforeningen (FDEL) Tilmeldingsfrist 21. april kl 23:59. Arrangementet er gratis for medlemmer. Alle andre kr 50. Medlem

Læs mere »

maj 2021

Gratis online-kursus: Opladning i boligorganisationer set med forbrugerøjne

25. maj Kl 20:00 - 21:00
Zoom, Online+ Google Maps

Bor du i en boligforening, der skal forberede sig til fremtiden med elbiler? Så er dette gratis og åbne online-kursus noget for dig: Hvordan tackler boligorganisationer opsætning af ladeinfrastruktur til elbiler? Hvordan afregnes for strømmen? Behøver organisationen en operatør? Og hvordan er det lige med vedtægterne? Hør mere om hvilke ladeløsninger, der findes på markedet, hvilke udfordringer man kan løbe ind i og få gode råd til den mest konstruktive beslutningsproces i organisationen. Værten er Elbilforeningens bestyrelsesmedlem, civilingeniør Mads Aarup.

Læs mere »

Elbildag – Naturkraft Ringkøbing

29. maj Kl 10:00 - 17:00
Naturkraft, Naturparken 10
Ringkøbing,6950
+ Google Maps

Naturkraft, det nye eksperimentarium ved Ringkøbing, afholder i dagene 27.-30. maj 2021 natursymposiet Krydsfelt. Lørdag den 29. maj er der i forbindelse med symposiet en elbiludstilling ved centret. Her er medlemmer velkomne til at udstille deres biler, og alle kan komme og kigge. Kombinér eventuelt med familieturen Fjorden Rundt søndag den 30. maj for FDEL-medlemmer og deres familier. Nærmere info følger. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Læs mere »

Familietur – Fjorden Rundt – Ringkøbing

30. maj Kl 9:30 - 16:00
Ringkøbing Fjord, Torvet
Ringkøbing,6950
+ Google Maps

Kom med på en skøn søndagstur rundt om Ringkøbing Fjord
– med smukke landskaber, besøg på hyggelige havne og dækspark

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder