Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

oktober 2021

Køge – Informationsmøde om etablering af opladning for virksomheder

28. oktober Kl 16:00 - 18:00
Det Grønne Hus, Vestergade 3 C
Køge, 4600
+ Google Maps

Se yderlige info om arrangementet og tilmeld dig her. Se mere om Kør Grønt Kampagnen her. .

Læs mere »

Aflyst: Mød Elbilforeningen til åbent hus-arrangement på klimaområdet i Grejs Kulturcenter

31. oktober Kl 11:00 - 15:00
Grejs Kulturcenter, Vestermarksvej 13A
Vejle, 7100
+ Google Maps

Elbilforeningen deltager søndag den 31. oktober 2021 i et klimaevent stablet på benene af klimagruppen i Grejs, som hører under Lokalrådet i Grejs - ét af 33 lokalråd i Vejle Kommune. Åbent hus-arrangementet har fokus på forskellige titag inden for klimaområdet. Hovedbudskabet er at skabe en forståelse og en vilje blandt folk til at foretage forandringer i hverdagen, som kan være med til at forbedre klimaet. Transportområdet vejer her tungt. Der vil på dagen være en række klimarelaterede aktiviteter og

Læs mere »

november 2021

Gratis online-kursus: Opladning i boligorganisationer set med forbrugerøjne

30. november Kl 20:00 - 21:15
Zoom, Online + Google Maps

Bor du i en boligforening, der skal forberede sig til fremtiden med elbiler? Så er dette gratis og åbne online-kursus noget for dig: Hvordan tackler boligorganisationer opsætning af ladeinfrastruktur til elbiler? Hvordan afregnes for strømmen? Behøver organisationen en operatør? Og hvordan er det lige med vedtægterne? Hør mere om hvilke ladeløsninger, der findes på markedet, hvilke udfordringer man kan løbe ind i og få gode råd til den mest konstruktive beslutningsproces i organisationen. Værten er Elbilforeningens bestyrelsesmedlem, civilingeniør Mads Aarup.

Læs mere »

december 2021

Online-kursus for nye elbilister – en guide til opladning for begyndere

7. december Kl 20:00 - 21:15
Online

Medlemsarrangement På dette webinar er der fokus på, hvordan man som ny elbilist kommer i gang med opladning på offentlige ladere. Vi kommer både ind på destinations-, hurtig- og lynladning i Danmark og også lidt om opladning i udlandet. Spørgsmål undervejs er velkomne.   Vært: Elbil- og ladeekspert, Martin Messer Thomsen Dato: 7. oktober 2021 Klokkeslet: 20:00 - 21.15   Forhåndsregistrer dig med dit medlemsnummer (findes i emnefeltet i mail fra FDEL) på tilmeldingssiden. Kan du ikke vente til d.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder