Du får 5% på hele ordren i denne webshop. Skriv dit medlemsnummer i kommentarfeltet, hvor man skriver sin adresse “kommentar til ordrer”, så fratrækker vi de 5% efterfølgende og gensender en ordrekvittering.

Gå til webshoppen EVbiler

EVbiler er en virksomhed startet af entusiastiske elbilister. Vi ønsker at bidrage til det Nordiske marked med solide løsninger, som er til at betale. Vi ønsker at give dig den forventede service og rådgivning i junglen af forskellige ladeløsninger, kabler mm. Som kunde hos os skal du aldrig holde dig tilbage fra at kontakte os på mail, facebook eller telefon.
Hos EVbiler bestræber vi os altid på, at levere den bedst mulige service til kunden med vores ekspertise indenfor ladeprodukter.

EVbiler har et stort lager i Danmark, hvorfra vi udsender vores varer. Vi har derfor størstedelen af vores katalog på lager, og kan levere fra dag til dag.

Betingelser

Rabatten gælder for alle produkter, som ikke allerede er nedsat. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter el. serviceydelser. Rabatten kan udelukkende bruges af private, og ikke virksomheder el. boligforeninger.

Vi ser frem til at hjælpe jer på webshoppen!