Du får 5% på hele ordren i denne webshop. Skriv dit medlemsnummer i kommentarfeltet hvor man skriver sin adresse “kommentar til ordrer”, så fratrækker vi de 5% efterfølgende og gensender en ordrerkvittering.

Gå til webshoppen EVbiler

EVbiler er en virksomhed startet af entusiastiske elbilister. Vi ønsker at bidrage til det Nordiske marked med solide løsninger, som er til at betale. Vi ønsker at give dig den forventede service og rådgivning i junglen af forskellige ladeløsninger, kabler mm. Som kunde hos os skal du aldrig holde dig tilbage fra at kontakte os på mail, eller facebook.
Hos EVbiler bestræber vi os altid på, at levere den bedst mulige service til kunden.

Hvordan holder vi priserne nede?

EVbiler holder det danske lager på et minimum. Istedet har vi lager med vores samarbejdspartnere i Europa, og derfor vil du til tider opleve en længere leveringstid. Til gengæld sørger vi for, at du får en god pris.
Vi er samtidig danske premium importører af Ratio Electric ladegrej, og står derfor også for en stor del af serviceringen af deres produkter på det danske marked.
Vi holder hele tiden en finger på pulsen, og skulle der dukke noget nyt og spændende ladegrej op, som vi mener er godt nok, så tager vi det ind i sortimentet. Vi har bl.a. indgået et nyt samarbejde med EVbox, som er en af verdens største aktører på ladebokse. I den anledning introducerer vi snart “smarte” ladebokse, som kan fjernsupporteres og overvåges af brugeren.

Vi ser frem til at hjælpe jer på webshoppen!