Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Hvor meget kan e-Up...
 
Notifications
Clear all

Hvor meget kan e-Up oplades på en time?

2 Indlæg
3 Users
1 Reactions
5,266 Antal kig
0
Topic starter

Hej - vi overvejer at købe vores første el-bil og har kig på VW eUP. Den skal bruges som pendlerbil på motorvej og landevej og lidt by-kørsel i løbet af arbejdsdagen, og der er brug for min. 200 km om dagen. Hvilke erfaringer har du med rækkevidden? Hvor meget kan den oplades eks. i løbet af en time, hvis man får ekstra behov i løbet af dagen?

Topic Tags
2 Answers
0

Hjemme og på offentlige AC ladere kan den på en 11kW lader køre ca 40km.

På en 50kW hurtiglader (DC) kan den lade til ca. 80% på en time.

0

Vi har haft vores e-up en lille måned nu og er meget tilfredse. Rækkevidden lige nu er mellem 200-220 km på en opaldning, hvis du bruger kabinevarme 🙂

Ladetiden er afhængig af udetemperaturen. Den kan på en AC lader (som er den du har hjemme i ladeboks og i Clevers netværk) lade med 7,4 kw i timen. Dvs 5-6 timer før at lade helt op eller ca 40 km i timen.
Husk det er en del af ekstraudstyr at kunne lade med 7,4 kw. Skal tilkøbes og det er en god ide. Ellers lader den kun med 3,7 kw.

Hvis du lader DC hurtig opladning i Clevers netværk går det noget hurtigere. I praksis har vi endnu ikke ladet med mere en 30 kw i timen. Dvs fuldt opladet på ca 5 kvarter. Men fungerer bedst ved kun at oplade til 80% på hurtig-lader. Ca en time, hvis den er kørt helt tom.

 

Hilsen Ib

Del: