Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Oplade e-tron 50 ti...
 
Notifications
Clear all

[Løst] Oplade e-tron 50 til 90/100%

1 Indlæg
2 Users
2 Likes
1,027 Antal kig
1
Topic starter

Jeg er nylig ejer til en e-tron 50, som er modellen med det lille batteri. 

Producenten anbefaler, man til hverdag kun lader op til 80% for at forlænge batteriets levetid. 

Da vi bor i lejlighed og lader via offentlige standere, lader vi ikke dagligt. 

Hvor stor betydning vil det have for batteriets levetid, hvis vi kun oplader én gang om ugen, hvor vi så til gengæld lader op til 100% i stedet for at lade to gange om ugen op til de anbefalede 80%? 

1 Answer
1

Det har nogen betydning, men jeg vil også mene at I godt kan lade den til et højere niveau end 80. Tommelfingerreglen er, at lader du til 100%, skal du helst ud at køre i den inden for kort tid efter den rammer 100, så ladeniveauet kan komme ned igen. Jeg vil mene at I sagtens vil kunne lade til 90% til daglig uden det bør have væsentlig effekt på batteriet.

Del: