Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Test
 
Notifications
Clear all

Test

1 Indlæg
1 Users
0 Likes
1,976 Antal kig
0
Topic starter

Her en sjov test af bilen: https://www.youtube.com/watch?v=D5DRfdp7G0I

Det er helt sikkert 2020 mest specielle bil.

1 Answer
0
Topic starter

Nu har jeg selv kørt den og jeg var meget skuffet.

 

De skærme er helt umulige at finde rundt i, jeg måtte have min 19 årige søn til at finde andre radiokanaler og jeg fandt aldrig ud af hvordan man justerede navigationsdamens lys niveau.

Skærmenen er flotte og den kører ret godt, men den har kun ca. 28kWh til rådighed på batteriet og lader kun max 50 kW på DC. Det gjorden så kun ved meget lavt batteriniveau og var hurtigt nede 30 - 40 kW. Det er langsommere end den første Nissan Leaf i 2012. Når den så kun kan lade på 3,7 kW (7,4) er det ikke imponerende.

Svært at se målgruppen for en lille bil med kort rækkevidde til 280.000,- 

Del: