Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Kan man have en bar...
 
Notifications
Clear all

Kan man have en barnevogn i Model 3?

1 Indlæg
2 Users
0 Likes
3,356 Antal kig
0
Topic starter

Jeg overvejer en Tesla Model 3 som bil nr. 2, men det er et krav at vi kan have vores barnevogn med. Jeg har set at nogen har to børnesæder i deres bil, mon de tilfældigvis også har haft barnevogn med? Eller ved nogen her i forummet om det er muligt at klemme en Emmaljunga Big sStar ind i bagagerummet?

@fdel

Det kræver nok, at hjulene tages af, da åbningen til bagagerummet og højden er begrænset. Til den konkrete barnevogn skal man nok ud og prøve det af.

Del: