Søg
Søg
Close this search box.

Elbilforeningen fejrer 10 års jubilæum på Christiansborg – vær med!

Elbilforeningen fejrer 10 års jubilæum på Christiansborg – vær med!

I maj fejrer Elbilforeningen i Danmark sit 10 års jubilæum. Det markeres med en konference i fællessalen på Christiansborg. Konferencen afholdes både for at hylde de fremskridt der er sket årene for foreningen og elbiler generelt de seneste år, og for at sætte et større folkeligt og politisk fokus på elbilsagen.

Det er værd at fejre, at elbilerne er godt på vej frem i Danmark. vi rundede i 2022 de 100.000 elbiler i Danmark, udvalget af modeller bliver større og større og en hidsigt voksende andel af solgte biler kører på el. I takt med at elbilmarkedet modnes, ser vi også et større marked for brugte elbiler, ligesom der har eksisteret det for fossile biler i mange år. Der er dog en lang vej endnu til, at vi kan se norske tilstande i Danmark, og der er massere af opgaver at tage hånd om.

Elbilforeningen skal fortsat arbejde for bl.a. billigere elpriser, større tilgængelighed af ladestandere i hele landet og gratis kørsel over Storebælt for elbiler. For at sætte fokus på de udfordringer elbilister stadig møder, og for at få inspiration til løsninger, inviterer Elbilforeningen derfor folketingspolitikere, beslutningstagere, brancheorganisationer mm. til konferencen ”Når Danmark kører på el” på Christiansborg. Som medlem af Elbilforeningen er du også inviteret.

Til konferencen vil der bl.a. være indslag fra bestyrelsesformand i Concito og tidligere EU-kommissær, Connie Hedegaard, Skatteminister, Jeppe Bruus og tidligere Transportminister, Benny Engelbrecht. Konferencen vil foregå i Christiansborgs fællessal d. 25. maj kl. 13:00-16:00, og det vil være muligt at ankomme fra kl 12, hvor der vil være kaffe og mulighed for at mingle. Det endelige program følger inden længe.

Du kan tilmelde dig konferencen her.