Søg
Søg
Close this search box.

Elbilforeningen søger direktør

Som led i en yderligere professionalisering af de danske elbilisters interesseorganisation søges en udadvendt og dygtig kommunikator.

Elbilsagen har medvind, både politisk og i befolkningen, fordi elbiler er en afgørende del af den grønne omstilling. Der er historisk stor interesse for elbiler, men vi står samtidig med en række problematikker i form af leveringsudfordringer, ladekapacitet og et massivt behov for udbredelse af viden.

Forperson for Elbilforeningen Christian Nolsøe Nielsen udtaler:

“Når vi ser på udviklingen i elbilsalget er jeg helt sikker på, at Elbilforeningen kommer til at spille en meget vigtig rolle i de kommende år, og den skal vi være klar til at løfte. Vi ansætter derfor en direktør for at styrke og udvikle Elbilforeningen, og for at fortsætte den professionalisering af foreningen, den tidligere bestyrelse igangsatte tilbage i 2020.”

Foreningen søger en person, der har interesse for, og løbende kan sætte dig ind i nye tekniske og politisk relevante problemstillinger med høj kompleksitet inden for foreningens formålsområder: forbrugerpolitik, trafikpolitik, klima- og miljøpolitik samt infrastrukturens økosystem.

Læs stillingsopslaget