Søg
Søg
Close this search box.
Clevers UFC ved Fredericia

Officiel indvielse af to nye lynladestationer i Fredericia

Tirsdag 28. maj indvies to af i alt 48 skandinaviske lynladestationer til elbiler. Et af stederne er lynladestationen fra Powered by E.ON Drive & Clever på Strevelinsvej 5 i Fredericia. Det er ved afkørsel 59 på motorvej E20. Indvielsen sker mellem kl. 11.30 og 13.15 og du kan være med til at fejre det!

Lynladestationen ved Fredericia er den første af sin slags på dansk jord og strategisk placeret ved et af landets trafikale knudepunkter. Med sit prisvindende og brugercentrerede design står den i stærk kontrast til de traditionelle tankstationer. På 15 minutter kan man oplade bilens batteri.

Anna Hilden, formand for FDEL udtaler:

“I Elbilforeningen er vi rigtig glade for, at der nu kommer dedikerede stationer for lynladning ved de vigtigste trafikknudepunkter. Med den vækst i elbilerne, der vil komme over de næste år, betyder de nye, hyper-effektive ladestationer meget for elbilister på langtur. Vi glæder os også over samarbejdet mellem Danmarks to store ladeoperatører, Clever og E.On. Det er et plus for elbilismen i Danmark!”

Læs hele nyheden i Fredericia Dagblad her:

https://frdb.dk/fredericia/Ny-lynladestation-for-el-biler-ved-Fredericia/artikel/243492

Læs også tidligere pressemeddelelse her:

Følg med når Clever bygger UFC-ladestationen i Fredericia