Anders Thorup

2. kvartal: Formanden har ordet

Tak fordi du som betalende medlem støtter foreningen. Uanset om du er mere eller mindre aktiv, viser du med dit medlemskab, at vi står sammen i arbejdet for at få bedre vilkår for elbilerne. Der er stadig meget at kæmpe for.

Medlemsmagasinet, det svenske Elbilen.

Siden sidste nyhedsbrev, har vi blandt andet haft debut på medlemsundersøgelsen. Til næste år vil vi også lave en medlemsundersøgelse, hvor vi gerne skulle nå ud til endnu flere, med den læring vi har fra undersøgelsen fra i år. Vi håber endnu flere har lyst til og mulighed for, at svare på spørgsmålene. Hårde tal virker overbevisende når Elbilforeningen offentliggør hvordan elbilisterne ser på forskellige emner. Planen er at dele udvalgte resultater i et oplæg med vores samarbejdspartnere.
FDELs medlemmer vil også modtage en rapport.

Der har været lidt udfordringer med at komme til at læse medlemsbladet. Elbilen bliver nu sendt som pdf via mail når det udkommer. Vi er glade for at kunne tilbyde et magasin til vores medlemmer, men bestyrelsen så gerne et dansk alternativ. Vi har taget hul på selv at teste og skrive om nye elbiler. Se bl.a. vores minitest af Nissan Evalia her på siden.

Nyhedsbrevet som det så ud 4.kvartal 2017-2.kvartal 2018.

Vi har arbejdet benhårdt på at finde den rigtige leverandør til Elbilforeningens nye hjemmeside, og nu bliver den meget snart lanceret. Vi har store forventninger til aktivitetsniveauet på siden. Fremtidige nyhedsbreve vil udkomme hyppigere og med baggrund i de artikler, kommentarer og elbiltest der udgives her. Det betyder også at dette nyhedsbrev formentlig bliver et af de sidste af sin slags.
En meget stor tak til medlemmerne Martin Hintzmann Jürs og Michael Milo Schultz, der siden foreningens start har lagt mange frivillige kræfter i den gamle hjemmeside. På den nye hjemmeside vil man blandt mange andre ting kunne finde et samlet overblik over medlemsfordele og rabataftaler. Derfor har du også for nyligt modtaget en mail med dit personlige medlemskort.

Der har været generalforsamling i Vejle, hvor Green Tech Center ved medlem Jens Ottosen lagde meget fine lokaler til. Samtlige foreslåede vedtægtsændringer, der var grundigt gennemarbejdet af tidligere kasserer Kim S. Andreasen, blev vedtaget. Velkommen til alle nye medlemmer af bestyrelsen. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer. Se endvidere referat fra generalforsamlingen udsendt på mail.

Anders