Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ladefejl
 
Notifications
Clear all

[Løst] Ladefejl

1 Indlæg
2 Users
1 Likes
1,274 Antal kig
0
Topic starter

Hej!

Jeg har et problem, når jeg lader med AC (type II) på min E-niro (2020). Her de sidste par gange har den kun ladet med 6,9 kW mod normalt 11 kW. På instrumentbrættet står der "check electric vehicle system" når jeg tænder for A/C under ladning. Der står intet når jeg tænder bilen og under kørsel, kun når jeg lader - og bilen lader som sagt langsommere end vanligt. Jeg tænker egentlig jeg vil høre min forhandler/værkstedet ad, men kunne være der var nogen herinde der ved noget om det? Instruktionsbogen gav ikke rigtigt noget svar

1 Answer
1

Der er vel principielt 3 fejlmuligheder:

  • Ladekilden (ladeboks)
  • Ladekablet
  • Bilens ladesystem ("On-Board-Charger" OBC kalder Kia det)

En af mine kursister oplevede fornyligt det samme i en Golf-E.

Prøv derfor en anden ladeboks og et andet ladekabel til at starte med

Del: