Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Du kan få meget mere hjælp under menupunktet Overvejer du elbil?

Notifications
Clear all

Er det muligt at finde parkering tæt på min lejlighed?  

   RSS

0

Hej.
Jeg kunne godt tænke mig at høre om, hvordan det er at have en elbil i København. Jeg bor i lejlighed på Vesterbro, og overvejer at investere i en Tesla model 3. Både min kæreste og jeg arbejder i København, og vil derfor primært bruge den til ture til familien i Aarhus og til sommerhus i Nordsjælland. Min største reservation er, om det er muligt at finde parkering med ladestander relativt tæt på, hvor vi bor. Dvs tilgængelighed af offenlige ladestandere, da vi ikke vil kunne oplade hjemme. Omvendt er det jo fedt med gratis parkering, og tænker at man så måske vil kunne lade og finde en p-plads tættere på lejlighed, eller omvendt. Hører meget gerne om erfaringer. Tusind tak på forhånd. Mvh en bybo

1 Answer
0

Hej bybo

Du kan trygt købe elbil i byen. Med Model 3’s lange rækkevidde skal du sjældent lade mere end en gang om ugen i byen. Måske mindre, fordi du tager lidt strøm ved en lynlader på jeres ture mellem landsdelene. Hvis du af og til har svært ved at finde almindelige parkeringspladser til din bil, kan du parkere ved en lader og lade batteriet op. Ikke fordi du har behov, men fordi du har mulighed. Der er oftere ledige ladepladser end parkeringspladser. Det gælder også i en del af vores butikscentre. Og hele Kbh kommune har gratis P for elbiler indtil videre, så du kan parkere i hele byen og behøver ikke længere beboerlicens, medmindre du vil have beboeradgang til et af de få P-anlæg, der tilbyder den slags.

Jeg bor selv i Indre By på andet år og ville nødigt have andet end en elbil.

Mvh

Mads Aarup 

Del: