Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Langsom opladning?
 
Notifications
Clear all

Langsom opladning?

2 Indlæg
2 Users
0 Likes
946 Antal kig
0
Topic starter

Jeg er med på, at der er mange forskellige faktorer, der spiller ind på ladetiden, men jeg oplever altid, at vores Peugeot 208e lader ekstremt langsomt og ikke lader ret mange kW.

I dag kommer jeg til q8's 150kW laderstander - med CCS Combo 2 - efter ca. 7 kilometers kørsel. Udetemperatur ca. 6 grader. Batteriet er ca. 50 % opladet.

Jeg lader i 40 min. og har ladet 14 kw. Jeg lader til 80%.

Om bilen skriver Peugeot / FDM: "Man kan lade med tre faser a 16 Ampere" og "På vejen kan man lynlade med op til 100 kW via en DC-lader, og det medfører en ladetid op til 80 procent på bare 30 minutter."

Er dette normalt eller er der noget galt med bilen / batteriet?

Eller er det bare mig, der er uheldig at have en skod-bil? ;-(

2 Answers
0

Du skriver at du har modtaget 14 kW på 40 min. Jeg tænker du mener 14 kWh på 40 minutter? Nej, det er ikke imponerende. Det er en gennemsnitlig effekt på 19 kW og jeg synes det lyder langsomt selvom batteriet er koldt. Jeg ved ikke om 208 har mulighed for at starte forvarmning af batteriet? Det vil evt kunne hjælpe på det hvis du kan starte den i god tid inden du lynlader. Evt hør dig for blandt andre 208-ejere på nettet om de oplever tilsvarende.

0
Topic starter

Tak for svar 🙂

Jo, selvfølgelig - det er 14 kWh.

Jeg kan ikke finde andre på nettet med dette problem. Dem, der beskriver problemer, kan slet ikke lade med lynladere -

så i forhold til dem, må jeg nærmest siges at være heldig 😉

Men andre lader fra 10% - 80% på 37 min. med en gennemsnitlig effekt på 56 kW

og fra 20% - 80% på 20 min.

Så jeg tænker, at der er et eller andet galt. Jeg må en tur omkring Peugeot værkstedet.

Del: