Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Mobil lader og app
 
Notifications
Clear all

Mobil lader og app

1 Indlæg
2 Users
0 Reactions
864 Antal kig
0
Topic starter

Hvis man til en Skoda Enyaq benytter en mobil ladeboks/kabel som f.eks. Ratio Electric Power Box 11 kW, kan man så styre/planlægge opladningen via Skodas app, eller kan opladning på denne måde kun startes/stoppes på selve laderen?

M.a.o. skal man bruge en netopkoblet ladeboks for at kunne styre opladningen fra en app?

 

 

 

1 Answer
0

Det ville undre mig meget hvis ikke bilen var ligeglad med hvilken lader der sidder på. Hvis ellers Skodas app understøtter programmering af ladetid, skal bilen bare åbne for sluserne på det tidspunkt du angiver. Der er mig bekendt ikke nogen fælles standard for netopkoblede ladere, så jeg kan ikke forestille mig at Skoda er afhængig af det på nogen måde.

Dette indlæg blev modereret 2 år siden af selsoe
Del: