Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ny ladeløsning juni...
 
Notifications
Clear all

Ny ladeløsning juni 2021?

3 Indlæg
3 Users
0 Reactions
1,719 Antal kig
0
Topic starter

Hej!

Jeg har bestilt en VW ID4 Max, som ubekræftet leveres i august efter 4-5 måneder - håber jeg.

Der følger et tilbud med på en Clever ladeløsning til abb. ca. 800,- om måneden.

Jeg kommer ca. til at køre 12-15.000 Km om året og lade +95% hjemme.

Da jeg bor centralt, kan det godt være, at jeg vil sælge strøm i carporten - så ladeboksen/løsningen skal være forberedt for dette.

Takket være bl.a. FDEL er jeg blevet opmærksom på, at Clever løsningen er dyr, og jeg overvejer i stedet for at købe en ladeboks og få den installeret.

 

Hvilken boks skal jeg vælge - erfaringer anno 2021 søges!?

Pft.

Schuller Topic starter 05/07/2021 11:37 am

Hallooo - der er da ret dødt herinde i dette forum!?

 

Jeg kan så følge op på indlægget og fortælle, at jeg har bestilt en ladeløsning fra Spirii, da det allerede på 2. år kunne betale sig.

2 Answers
0

Tillykke med din nye elbil - og ladeløsning.

Spirii er trods sin relativt unge alder bemandet med erfarne folk fra ladebranchen. Du må meget gerne bidrage herinde med, hvad din ladepris bliver for dig selv, og hvordan det ser ud for andre, der gerne vil lade hos dig. Skal de være Spirii-kunder? Eller have en bestemt app/brik? Og hvad bliver deres kWh pris? Det er super god stil at stille sin ladeboks til rådighed for andre. Deleøkonomi til gavn for alle. Tak for det. Jeg ladede selv hos en privat elbilist for nogle uger siden fundet på PlugShare (app og .com)

0

Jeg står snart i samme situation som du gjorde i juni 21, så mit spørgsmål er, er du tilfreds med Spirii? Jeg går ud fra det er uden abbonoment?

vh

Gitte

Del: