Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Fælles carport områ...
 
Notifications
Clear all

Fælles carport område - hvor mange ampere skal der installeres?

0 Indlæg
1 Users
0 Likes
1,805 Antal kig
0
Topic starter

Vi har et fælles carport område med hhv. 14 og 7 carporte. Vi er ved at skulle have gjort det klar til installation af elbil opladere med 11 kW.

 

Hvis alle skal kunne oplade med 11 kW på samme tid vil det kræve 16 Amp x 14 = 224 Ampere og 16 Amp x 7 = 112 Ampere. Det vil være rigtigt dyrt at få det installeret, når afgiften til netselskabet er kr. 1.500 pr ampere over 25A.

 

Så jeg tænker på om der er nogle som har en anbefaling af hvad man kan nøjes med af ampere, idet det må forventes at ikke alle vil skulle lade på samme tid.

 

Vil det fx. være nok med halvdelen?

 

mvh

Søren

Del: