Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Kan man sælge sin k...
 
Notifications
Clear all

Kan man sælge sin købte ladeløsning?

1 Indlæg
2 Users
0 Reactions
1,071 Antal kig
0
Topic starter

Spørgsmålet udspringer af, at en boligforening står overfor om man skal vælge en eje eller leje-løsning og der derudover er flere udbydere i spil.

Et argument for dem, der helst vil eje er, at man har 'friheden' til at skifte løsning og ikke være bundet i f.eks. 5 år på en lejeløsning. Men kan man reelt det? Er virkeligheden ikke, at du ikke sælge dit gamle udstyr tilbage eller til 3.mand og du står overfor en ny-installation, hvis du efter 2 år finder ud af, at du frem for f.eks. Spirii vil skifte til Clever?  

1 Answer
0

 

  • Normalt kan alt sælges hvis du kan finde en køber og blive enig om prisen. På det område er der ikke forskel på ladestandere og vaskemaskiner.    
  • Er der tilbagekøbsklausuler i eje-løsningen ? 
  • Hvorvidt der skal laves en ny elinstallation ved skift af ladeløsnings leverandør og evt. operatør afhænger i alle tilfælde af den konkrete løsning og aftale, uanset ejerform.     

 

Dette indlæg blev modereret 3 år siden af Hans Peter Andersen
Del: