Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Er det dyre mormor ...
 
Notifications
Clear all

Er det dyre mormor kabel nødvendigt?

2 Indlæg
2 Users
0 Likes
1,970 Antal kig
0
Topic starter

Jeg er tæt på købe en Renault Zoe model Intens. Der medfølger et CCS Combo kabel, og til ladeboks Z.E.-Ready Smart ladebokspakke medfølger et Type-2 kabel til ladeboksen og offentlige ladestandere. Derudover vil forhandleren gerne sælge et \'Ladekabel 230V\' til 4.436,-kr et såkaldt \'mormor-kabel\'

Mit spørgsmål: er det dyre mormor kabel nødvendigt? jeg har googlet mig til væsentligt billigere kabler af den slags. 

Topic Tags
0

Jeg har lige købt en e-up og valgte nødkabel (mormorkabel) fra. VW sælger det godt nok for 2500, men har svært ved at se, hvornår jeg får brug for det. Vi har ladeboks hjemme og abb til Clevers ladenetværk.

Hilsen Ib

 

Del: