Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ladning med mormork...
 
Notifications
Clear all

Ladning med mormorkabel

3 Indlæg
2 Users
0 Likes
2,567 Antal kig
0
Topic starter

Kan en ny Zoe lades fra alm. stikkontakt, evt 3-faset. Har hørt at laderegulatoren fungerer med stort tab når der bruges mormorkabel.

2 Answers
0

Den kan kun lades med 1-fase og ladetabet er meget stort. Sikringsstyrelsen fraråder brugen af mormorkablet, det der er risiko for brand.

OleKje Topic starter 17/03/2020 1:37 pm

@messer

Jeg kunne nok ret enkelt få lavet en gruppe med 16A der forsynede et CE-stk så sikkerheden var i orden. Gælder det alle el-biler at der er stort tab når man lader ved lave strømstyrker?

 

0

@ole Ja det gøre det. Effektelektronik har mindst tab, når det ladere ved høj effekt. Da ZOE kan lade på 22kW er tabet meget stort ved mormorladning.

Del: