Søg
Søg
Close this search box.

Nyt tilbud til medlemmerne: Lån til elbil

Som medlem af FDEL får du 1000 kr. i rabat, når du opretter et elbillån i Merkur Andelskasse – uanset om du i forvejen er kunde. 

Få et billigt elbillån i Merkur Andelskasse

Merkur tilbyder et attraktivt elbillån med en lav variabel rente på 1,75% om året* (nedsat 26.3.2020).

Du har mulighed for at betale lånet tilbage i op til 10 år.

Du får din rabat på oprettelsesgebyret ved at oplyse dit medlemsnummer i FDEL, når du opretter lånet i Merkur. Klik på linket og ansøg om lånet

Se også andre tilbud til medlemmerne.

*Eksempel på elbillån, hvis du er medlem af FDEL uden at være kunde i Merkur

Du kan vælge en udbetaling på 10% og en løbetid på op til 8 år eller at udbetale 20% af bilens pris og få en løbetid på helt op til 10 år.

Priseksempel: Du har behov for at låne 200.000 kr. Oprettelsesgebyr af lån koster 5.950 kr. Tinglysning og finansieringsomkostninger koster i alt 11.850 kr. Din månedlige ydelse i 120 måneder er 1.925 kr. Pålydende rentesats 1,75%% om året. Debitorrente er 1,76%. ÅOP er 2,98%. Den samlede kreditomkostning bliver i alt kr. 31.051. Det vil sige, at din samlede tilbagebetaling i alt vil blive 231.051 kr. .

Bemærk: Oprettelsesgebyret er 5.950 kr. uanset lånestørrelse, hvis du ikke er helkunde i Merkur. Hvis du er helkunde eller køber 2 stk. Merkur Andele falder oprettelsesgebyret til 3.550 kr.

Om Merkur Andelskasse

Merkur Andelskasse er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut. Vi arbejder med en tredobbelt bundlinje, hvor det at passe på planeten og de mennesker, der bor på den, rangerer lige så højt som økonomien. Før vi låner penge ud til en virksomhed, vurderer vi derfor om økonomien er sund, men også om den påvirker samfundet i en positiv retning. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, og derfor offentliggør vi, hvilke virksomheder, der har lån i Merkur. Vores kunder består både af helt almindelige privatkunder, små og mellemstore virksomheder, foreninger og institutioner.
Du kan læse mere om Merkur her: https://merkur.dk/privat/hvem-er-merkur/.

 

Foto: Fra oprindelig pressemeddelelse: https://merkur.dk/privat/nyheder/nyt-og-attraktivt-elbillan-med-lav-rente/