Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Mii electric 35 km
 
Notifications
Clear all

Mii electric 35 km

1 Indlæg
2 Users
0 Likes
1,342 Antal kig
0
Topic starter

Hejsa

Familien skal flytte og det bliver for langt til at vil cykle på arbejde så vi køber en mii electric.

Jeg kommer til at få 35 km på arbejde via landevej. 

Umiddelbart virker en clever løsning på 750 kr pr måned som overkill.

Jeg har også hørt aura og de kan installere en stander for 13500 kr og så anbefaler de et flex abonnement med refusion på 1,11 kr pr kwh.

Jeg er meget i tvivl om hvad der er det rigtige at gøre. Nogen forslag?

 

1 Answer
0

Ja, Clever er overkill med mindre man kører mere end ca. 30.000 km om året. En ordning med refusion giver mening hvis du kører mere end ca. 6000 km om året.

Aura tilbyder ganske rigtigt en ordning gennem deres partner Spirii. Du kan også prøve at ringe til Spirii direkte, så kan det være det er billigere. Andre der tilbyder ladebokse efter samme model:

sperto.dk

FDM.dk

https://da.zappmobility.com/home

 

Endelig kan du også bare købe en dum ladeboks og afregne efter forbrug. Det vil være den bedste løsning hvis du kører under 6.000 km om året eller har elvarme og dermed får reduceret elafgift (har du det, kan du ikke få yderligere refusion gennem abonnementsordningerne).

Uanset hvad er det en god ide at shoppe efter billig el oveni. Kig efter nogen der kører med reduceret pris om natten eller decideret timeafregning (prisen svinger efter markedsprisen time for time) så du kan lade når det er billigst. Til sidstnævnte kan jeg anbefale Barry ( http://getbarry.co). Hvis du bruger min vennekode når du tilmelder dig Barry får vi begge 200 kr til strøm: #MIKKEL481

Del: