Velkommen til Elbilforeningens forum!

Går du rundt med et hav af spørgsmål om elbiler? Så er du kommet til det rette sted. Her i forummet kan du nemlig få svar på stort og småt om elbiler og opladning. I panelet sidder nogle af foreningens mest erfarne elbilister klar til at svare på dine spørgsmål.

Opret en profil eller brug din Facebook-profil til at logge ind med for at stille spørgsmål eller kommentere. Du behøver ikke at være logget ind for at læse indlæg.

Du behøver ikke at være medlem af foreningen for at bruge forummet.

Vil du hellere tale med nogen – eventuelt fra dit eget geografiske område? Så kan du tage kontakt til en af vores mange elbilambassadører.

Og der er meget mere hjælp at hente under menupunktet Overvejer du elbil?

Ruteplanlægning
 
Notifications
Clear all

Ruteplanlægning

1 Indlæg
2 Users
0 Reactions
1,167 Antal kig
0
Topic starter
Jeg har lige kigget på de apps  FDEL anbefaler, og prøvet at indstalere Plugshare og A better routeplanner.
Jeg synes ikke at der kommer en rute jeg kan aktivere  i plugshare og ej heller at der markeres ladestop (ud over de utallige muligheder for stop). Er det rigtigt, i den forstand at det er hvad den kan?
Mht ABRP har jeg svært ved at få den til at tilføje waypoints og/eller hotel/restaurent. Er der et specielt trick til det?
 
Findes der andre apps som er mere agile mht planlægning af ruten.
 
Afventer ankomst af KIA EV6, hvis det har relevans 😃
 
VH. Anders
1 Answer
0

på Abetterrouteplanner.com jeg gør det jeg planlænger længer ture på PC hvor det er nemt at trykke add waypoint. og sender det til telefon eller tablet når jeg er færdig

Del: