Søg
Søg
Close this search box.

Elbilforeningen deltog på konferencen Kortdage

Elbilforeningen var en del af udstillingen i tilknytning til GeoForums konference Kortdage i Øksnehallen i København onsdag d. 13. november 2019. Foreningens pressetalsmand, Martin Messer Thomsen, havde taget en Tesla Model 3 med og talte om dataopsamling i forbindelse med selvkørende teknologi.

Bilen var venligst udlånt af LeasePlan. Se GeoForums interview med Martin her:

Om konferencen Kortdage

Kortdage er en konference, som med et højt fagligt niveau årligt samler og udfordrer hele GIS- og geodata-branchen. Konferencen har eksisteret siden 1974 og formår stadig at fastholde interessen blandt branchens trofaste deltagere – fra beslutningstagere og planlæggere til forskere, udviklere og studerende.

Med årene er området omkring GIS og geodata blevet større og større i takt med, at flere områder i samfundet får øjnene op for anvendelsen af geografiske data. Det betyder, at geodata-branchen udvikler sig, tilpasser sig og stiller nye muligheder til rådighed for samfundet. Det betyder også, at Kortdage har haft støt vokseværk, hvilket i 2018 betød op mod 850 deltagere, et større program og mange flere muligheder for den enkelte deltager til at sammensætte dagene med netop den faglighed og mængde professionelt og socialt netværk, vedkommende tager til Kortdage for at få.

Over tre dage satte konferencen fokus på forskellige temaer, der omgiver og påvirker den danske geodata-branche, og hvor anvendelsespotentialet for kort, GIS og geodata er stort. Det blev gjort med stærke hovedtalere, spændende indlæg fra deltagerne, netværksmuligheder og sociale aktiviteter.

Om Geoforum
Foreningen Geoforum var vært ved konferencen Kortdage 2019. Man skal være medlem af GeoForum for at deltage på konferencen.