Søg
Søg
Close this search box.

Kæmpe messe med elbiler kommer til Danmark

Efter flere corona-udsættelser får den store svenske elbilmesse eCarExpo premiere i Danmark i efteråret. Den lander i Øksnehallen i København den 29. til 31. oktober 2021. Der bliver sceneshows, udstillinger og mulighed for at nærstudere og prøvekøre markedets mest aktuelle elbiler.

Øksnehallens 4.500 kvadratmeter giver publikum mulighed for at opleve over 100 modeller af elbiler og opladelige biler. I hallen får de besøgende mulighed for at se og komme helt tæt på alle elbilerne. Uden for hallen kan gæsterne prøvekøre mange forskellige bilmodeller.

I tilknytning til udstillingen og prøvekørslerne er der etableret et ladeområde, hvilket giver de besøgende mulighed for at se, hvordan opladning fungerer i praksis. På den måde adresserer messen kommende elbilisters bekymring for, hvor og hvordan man lader elbilen.

Hvis man foretrækker de to- eller trehjulede eldrevne køretøjer, vil der også være mulighed for at prøvekøre elcykler og -scootere.

Lørdag og søndag er messen åben for offentligheden, hvor der vil være oplysning og underholdning fra scenen. Fredag er forbeholdt en lukket skare af inviterede gæster og fagfolk.

Som noget nyt kan man også deltage digitalt, for der kommer digitalt indhold med live-udsendelser fra arrangementet. Der kommer information om dette på arrangørens hjemmeside og Facebookside, når messen nærmer sig.

Læs mere om messen på https://ecarexpo.se/kobenhavn/

Elbilforeningen FDEL glæder sig over, at en så stor messe kommer til Danmark. Vi forventer, at det bliver en god mulighed for oplysning om elbiler og opladning – og for at se de nyeste og kommende teknologier. På den måde forventer vi indhold både for kommende elbilister og de rutinerede, der gerne vil se det nyeste på markedet.

Bemærk at medlemmer af FDEL får 50% rabat på entré-billetten. Medlemmer vil modtage information om billetter via mail, når billetsalget starter.

 

Fotos: Copyright eCarExpo.