Søg
Søg
Close this search box.
MG ZS EV

MG er tilbage! ZS EV – en elektrisk crossover til fornuftig pris

Anmeldelse: Danmarks mest solgte bil var i 2019 en fossil-drevet crossover. Kan MG’s relancering i Danmark gøre op med det, med deres nye elektriske crossover til en konkurrencedygtig pris? Følg med, når vi i Elbilforeningen som de første i Danmark tester den nye fuldelektriske MG ZS EV og lad os høre hvad du tænker!

 

 

Vil du prøvekøre den?

Fra importørens pressemeddelelse:

“Relanceringen af MG-mærket sker i første omgang med én enkelt model – nemlig den fuldt elektriske crossover ZS EV, der som den eneste B-SUV model har opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating (2019).

I weekenden den 6. – 7. juni kan de 4 MG Brand Stores i hhv. Århus, Valby, Odense og Roskilde officielt relancere MG i Danmark med danmarkspremieren på den elektriske crossover, MG ZS EV.

Essensen af MG konceptet er i høj grad, at man kan ekspedere sig selv online. Derfor skal man ikke nødvendigvis besøge en af de 4 Brand Stores for at opleve bilen. Man kan nemt i tidens ånd booke et møde online med en salgsrådgiver eller booke en virtuel præsentation og gennemgang af bilen online, så man hjemme fra stuen kan blive introduceret for bilen og alle dens funktionaliteter. Selvfølgelig er man også velkommen til at besøge en af de 4 Brand Stores, hvor man har mulighed for at se bilen fysisk – og her kan man naturligvis også prøve den.”

Se andre test og anmeldelser af Elbilforeningen her.

Overvejer du elbil?